GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA A

G. TRANSPORT 96 ZRT.-nél

GINOP-5.2.4-16-2017-02019

A Magyar Állam és az Európai Unió támogatásával megvalósuló gyakornoki programban egy fő középfokú végzettségű, pályakezdő szállítmányozási ügyintéző vesz részt. Gyakorlati kapcsolattartója szakirányú felsőfokú végzettséggel és a társaságnál jelentős gyakorlattal rendelkezik, az ismeretátadás, gyakorlati tapasztalatszerzés lehetősége biztosított.

A projektben tervezett beszerzésre kerülő eszközök a gyakornok munkavégzéséhez és a kapcsolattartóval való együttműködéshez szükségesek. Az eszközök használata a gyakornoki program része, azonban ezeken túl modern, újszerű gyakorlati technikák elsajátítására is lehetőséget biztosít a szakmai vezetés mellett.

A projektben a gyakornok elméleti tudására alapozottan gyakorlati munkatapasztalatot szerez a szállítmányozási ügyintézésben. A program végén az iskolarendszerben szerzett elméleti tudásán túlmenően az itt, gyakornokként megszerzett tapasztalataival válik képessé arra, hogy önállóan végezzen szakmai tevékenységet, mely alapján releváns szakmai gyakorlat birtokában elhelyezkedési lehetőségei számottevően megnövekednek és akár saját vállalkozásban is eredményesen tud tevékenykedni, azaz munkaerő-piaci kilátásai kedvezővé válnak, foglalkoztatására reális esélyek lesznek.

Projekt kezdése: 2017.07.01
Projekt fizikai befejezése: 2018.04.01.
A fenntartási időszak vége: 2018.08.16.
Támogatás: 3,63 millió Ft

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.

https://www.szechenyi2020.hu/


A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-5.2.4.16-2017-02019
 

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.